voetbalzone

Bolton grijpt ook naast Coleman

19 okt 2007, 12:47
Laatst bijgewerkt: 19 okt 2007, 12:47
Advertentie
Het zit Bolton Wanderers niet mee in de zoektocht naar een nieuwe coach. Birmingham City gaf de noodlijdende club donderdag geen toestemming om met Steve Bruce te onderhandelen, terwijl Real Sociedad vrijdagochtend in het geval van Chris Coleman hetzelfde deed.

Bolton, nummer negentien van het Premiership, is op zoek naar een trainer, nadat woensdag in goed overleg afscheid werd genomen van Sammy Lee. De UEFA Cup-deelnemer stelde donderdag Archie Knox aan als interim-trainer, maar wil zo snel mogelijk een vaste coach in dienst nemen.

Het feit dat Bruce vermoedde dat hij aan zijn laatste seizoen in dienst van Birmingham bezig is, deed Bolton besluiten om op de kantoren van het Saint Andrews aan te kloppen. Ondanks de welwillendheid van Bruce weigerde de promovendus enige toenadering tot de coach.

Alan Smith, zaakwaarnemer van Coleman, bevestigde vrijdagochtend aan de BBC dat Bolton tevergeefs bij Real Sociedad, tegenwoordig uitkomend in de Segunda División, had aangeklopt. Bij de bookmakers doen verschillende namen de ronde: Paul Jewell, Gary Megson, Graeme Souness en John Collins.
Bezig met laden …