voetbalzone

Bolton-trainer Coyle wil nu doelpunten zien van ‘frisse’ Elmander

Erik van Dam17 aug 2010, 11:31
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2010, 11:31
Advertentie

Johan Elmander zal bij Bolton Wanderers de komende weken moeten gaan doen waarvoor hij gehaald is: doelpunten maken. Dit laat trainer Owen Coyle dinsdag weten in de Engelse media. De Zweeds international maakte in de seizoensouverture tegen Fulham (0-0) een scherpe indruk, maar liet na een doelpunt te maken. Coyle wil nu doelpunten zien van de ex-Feyenoorder.

“Johan was geweldig en verdiende dubbel en dwars een doelpunt. Wij zijn heel enthousiast over hem en de manier waarop hij dit weekeinde speelde is ook de manier waarop wij hem willen zien. Ik was vooraf enigszins ongerust, omdat hij natuurlijk met de nationale ploeg was meegegaan, maar toen ik heb op de training weer zag was hij heel scherp en maakte hij een frisse indruk”, aldus de oefenmeester.

Ondanks deze lofuitingen aan het adres van de Scandinaviër, heeft Coyle echter ook nog een belangrijk puntje van kritiek. “Het aspect waar hij zich in moet verbeteren is simpelweg meer doelpunten maken. Zeker wanneer hij zo speelt als de laatste tijd. Hij moet dat op een consistente basis laten zien. Wij geloven hier allemaal dat hij het in zich heeft, maar uiteindelijk is hij degene die het moet doen.

Bezig met laden …