voetbalzone

Bolton verlengt contract van jonge Ward en denkt aan 'emergency loan'

Daniel Cabot Kerkdijk07 sep 2010, 14:20
Laatst bijgewerkt: 07 sep 2010, 14:20
Advertentie

Bolton Wanderers heeft het contract met het achttienjarige talent Danny Ward opengebroken en met drie jaar verlengd. De aanvaller, die op het punt staat om direct verhuurd te worden aan een club uit de Championship, heeft in de hoofdmacht van Bolton concurrentie van onder meer Johan Elmander en Ivan Klasnic. Ward wist zodoende nog maar twee invalbeurten in het keurkorps van manager Owen Coyle te noteren.

“Ik heb een enorm vertrouwen in Danny, maar het is belangrijk voor hem om ervaring op te doen in de Championship”, meldt Coyle op de officiële website van de club. “In de voorbereiding op het seizoen zat hij bij de selectie en hij heeft goed gepresteerd. We hebben echter voldoende spelers in de aanval dus het is verstandig voor hem om uitgeleend te worden.”

Volgens Coyle hebben ‘meerdere Championship-clubs’ inmiddels hun interesse getoond in het talent, dat vorig seizoen op huurbasis uitkwam voor Swindon Town. Naar verluidt heeft Coventry City de beste papieren. “Hij kan de komende drie maanden op een emergency loan. Als hij dan terugkomt zal hij een veel betere speler zijn”, besluit de oefenmeester.

Bezig met laden …