voetbalzone

Bolton Wanderers haalt na Petrov tweede transfervrije versterking

Bart Kruyt01 jul 2010, 08:06
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2010, 08:06
Advertentie

Robbie Blake blijft voor de Premier League behouden. De aanvallende middenvelder degradeerde met Burnley naar de Championship, maar kreeg een contract aangeboden van Bolton Wanderers. Omdat het contract van Blake bij de degradant afliep, kon hij transfervrij overstappen naar de nummer veertien van het afgelopen seizoen.

Bij Bolton treft Blake voormalig coach Owen Coyle, die in het afgelopen seizoen de overstap maakte naar het Reebok Stadium. “We zijn blij dat we een ervaren speler als Robbie hebben kunnen vastleggen”, zei Coyle over de 34-jarige Blake, die voor één jaar tekende. “Hij heeft bewezen dat hij het niveau van de Premier League aankan en geeft ons meer opties.”

“Ik heb twee jaar met hem gewerkt en ik ben blij dat ik nu weer met hem kan samenwerken, want ik weet dat ook andere clubs Robbie wilden hebben”, vervolgde Coyle, die eerder Martin Petrov transfervrij weghaalde bij Manchester City. De Bulgaarse middenvelder dacht volgend seizoen niet meer in aanmerking te komen voor speelminuten bij The Citizens.

Bezig met laden …