voetbalzone

Bolton Wanderers neemt Petrov transfervrij over van Man City

Peter Nusselder22 jun 2010, 16:37
Laatst bijgewerkt: 22 jun 2010, 16:37
Advertentie

Bolton Wanderers heeft zich voor het komende seizoen versterkt met Martin Petrov. De Bulgaarse middenvelder komt transfervrij over van Manchester City. Het contract van de 31-jarige linkspoot werd in het City of Manchester Stadium niet verlengd. De Bulgaars international had zelf ook al laten weten Man City te willen verlaten.

/

Petrov speelde sinds de zomer van 2007 in Manchester en kwam drie jaar geleden over van Atlético Madrid. Hij speelde in zijn eerste seizoen vrijwel alles mee, maar kwam gaandeweg steeds minder in actie. In februari kwam hij voor het laatst in actie, tegen Stoke City. De oud-international speelde toen, zoals vaker de laatste twee seizoenen, enkele minuten mee in het restant van de wedstrijd.

Bolton Wanderers toonde eerder al interesse in de middenvelder en heeft nu dus definitief haar slag geslagen. Petrov debuteerde al in het seizoen 1996/97 in zijn vaderland voor CSKA Sofia, terwijl hij later ook nog voor het Zwitserse Servette speelde. Vanaf medio 2001 speelde de Bulgaar vier seizoenen voor VfL Wolfsburg, dat hem in de zomer van 2005 naar Atlético Madrid liet vertrekken.

Bezig met laden …