voetbalzone

Bondscoach Blind kan opgelucht ademhalen: 'Hij lijkt in orde te zijn'

Matthijs van Laar19 aug 2015, 09:34
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2015, 09:34
Advertentie

Stefan de Vrij lijkt met de schrik vrij te komen. De stopper van Lazio moest dinsdagavond per brancard het veld verlaten, nadat hij in botsing kwam met een tegenstander. Hij kreeg een brace om zijn nek en de voortekenen leken somber, ook met het oog op de EK-kwalificatieduels van Oranje in september. “Hij lijkt in orde te zijn”, zei coach Stefano Pioli na de 1-0 zege op Bayer Leverkusen.

voetbalzone

Naast De Vrij moest ook Miroslav Klose voortijdig het veld verlaten. De Duitse routinier kwam hard in aanraking met de paal. “Ik overstrekte mijn been en voelde een pijnscheut in mijn dijbeen. We zien wel wat eruit komt”, zei hij na afloop. Piolo maakt zich echter geen illusies. “De kans is niet groot dat hij er volgende week bij is.”

“Dat is een groot probleem”, vervolgde de oefenmeester. “We mogen namelijk geen vervangers meer op de spelerslijst van de Champions League zetten. We zullen de komende week hard moeten werken en ons verbeteren als we door willen komen.” Lazio gaat volgende week woensdag op bezoek bij die Werkself.

Bezig met laden …