voetbalzone

Bondscoach Bosnië-Herzegovina: ‘Wij gaan naar het WK’

Matthijs van Laar15 nov 2009, 11:24
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2009, 11:24
Advertentie

Bosnië-Herzegovina zal zich aankomende woensdag revancheren voor de 1-0 nederlaag in Portugal en doorgaan naar het WK in Zuid-Afrika. Dat is althans de mening van bondscoach Miroslav Blazevic. Volgens hem had zijn ploeg in Lissabon al meer moeten krijgen, maar zal het in de thuiswedstrijd in Zenica helemaal goed komen.

/

“In het voetbal kan je niks voorspellen, maar wij zullen doorgaan na de wedstrijd in Zenica”, vertelde Blazovic na de minieme nederlaag in het uitduel. “We zullen wel beter moeten spelen, maar ik denk dat e returnwedstrijd heel anders zal zijn dan de wedstrijd van zaterdag. Ik zal met een nieuwe strategie komen om Portugal te verrassen”, aldus de keuzeheer.

“We hadden ook nu meer verdiend”, ging hij verder. “Ik heb nog nooit meegemaakt dat het geluk ons zo in de steek liet, maar desondanks hebben we nog alle kansen om het om te draaien.” Blazovic doelde daarmee op een kopbal op de lat van spits Edin Dzeko, terwijl Zlatan Muslimovic de paal raakte en Senijad Ibricic eveneens kennis maakte met het Portugese aluminium.

Bezig met laden …