voetbalzone

Bondscoach heeft voorkeur: ‘Hij is de toekomst van Argentinië, niet Icardi’

Robin Bruggeman22 sep 2016, 19:32
Laatst bijgewerkt: 22 sep 2016, 19:32
Advertentie

Mauro Icardi is de laatste jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler bij Internazionale, maar bij het Argentijnse elftal wil het nog niet zo lukken voor de spits. Hij staat tot nu toe slechts op één interland en volgens verschillende geruchten willen enkele ander spelers van La Albiceleste de Nerazzurro er vanwege zijn akkefietje met Maxi Lopez niet bij hebben. Bondscoach Edgardo Bauza wijst dit echter van de hand.

/

“Niemand heeft mij gevraagd om iemand wel of niet op te roepen. De prioriteit ligt bij de groep, het team en daarna komt al het andere. Icardi is een van de spelers die wij in overweging nemen, hij staat op de lijst van zo’n zestig spelers die wij volgen. Hij kan ieder moment worden opgeroepen, net als iedereen die het verdient. Dat geldt ook voor Franco Vázquez, die wij ook volgen”, vertelt de oefenmeester aan Telam.

Bauza heeft echter meer op met River Plate-spits Lucas Alario: “Hij is de nummer negen van de toekomst. Hij heeft enorm veel talent en een grote capaciteit om dingen bij te leren. Hij heeft dat al bij Colón laten zien en doet het nu weer bij River, waar hij belangrijke doelpunten heeft gemaakt. Hij zal nog steeds beter worden.”

Bezig met laden …