voetbalzone

Bondscoach Honduras wint reis naar Zuid-Afrika en WK-tickets

Daniel Cabot Kerkdijk15 apr 2010, 15:17
Laatst bijgewerkt: 15 apr 2010, 15:17
Advertentie

Honduras plaatste zich met de nodige moeite voor het komende WK in Zuid-Afrika en komt in de groepsfase uit tegen Spanje, Chili en Zwitserland. Reinaldo Rueda, de Colombiaanse bondscoach van de Midden-Amerikanen, kwam afgelopen week voor een verrassing te staan. Rueda had als winnaar van een loterij een vliegreis naar Zuid-Afrika en tickets voor het WK gewonnen.

/

Volgens Rueda heeft hij de prijs aan zijn zoon Juan David te danken. "Hij verzond via mijn telefoon smsjes naar een prijsvraag van Radio América de Tegucigalpa." Bij de radio kon men in eerste instantie niet geloven dat zij Rueda aan de lijn hadden. "Ze dachten eerst dat ik een grap maakte. Het duurde zeker vijf minuten voordat ze zeker wisten dat ze met de bondscoach van Honduras in gesprek waren."

Rueda liet in diverse lokale media weten dat de hoofdprijs vanwege de bijzondere omstandigheden op naam van zijn zoon is gezet. Juan David mag derhalve alle wedstrijden van Honduras op het WK in Zuid-Afrika bijwonen, een groepswedstrijd van Brazilië en Argentinië en een halve finale naar keuze.

Bezig met laden …