ReizigerGetty

Bondscoach Michael Reiziger laat twee spelers debuteren voor Jong Oranje

Jonathan van Haaster05 sep 2024, 19:18
Laatst bijgewerkt: 05 sep 2024, 19:41
Advertentie

Bondscoach Michael Reiziger van Jong Oranje heeft de opstelling bekendgemaakt voor het EK-kwalificatieduel met Noord-Macedonië. Antoni Milambo en Rome-Jayden Owusu-Oduro maken zich op voor hun eerste basisplaats. De wedstrijd begint om 20:00 uur en is te zien op ESPN.

Owusu-Oduro verdedigt het doel van Jong Oranje in Almere. De doelman van AZ slikte nog geen enkele treffer dit seizoen in Eredivisie-verband.

De verdediging bestaat uit Devyne Rensch, Ryan Flamingo, Finn van Breemen en Ian Maatsen. Laatstgenoemde uitte onlangs zijn teleurstelling dat hij niet bij het ‘grote’ Oranje zit, maar komt wel aan zijn minuten bij de beloften.

Het middenveld bestaat uit Dirk Proper, Youri Regeer en Milambo. De voorhoede wordt gevormd door spits Noah Ohio en buitenspelers Million Manhoef en Ruben van Bommel.

Jong Oranje staat er uitstekend voor in de kwalificatiepoule. De ploeg van Reiziger won al zijn zeven duels en kan zich deze maand al plaatsen voor het EK volgend jaar in Slowakije.

Tyrese Asante, Youri Baas, Ezechiel Banzuzi, Wouter Goes, Ibrahim Cissoko, Calvin Raatsie, Anass Salah-Eddine en Myron van Brederode beginnen op de bank.

Opstelling Jong Oranje: Owusu-Oduro; Rensch, Flamingo, Van Breemen, Maatsen; Proper, Regeer, Milambo; Van Bommel, Ohio, Manhoef.

Bezig met laden …