voetbalzone

Bondscoach roept bij Ajax afgeserveerde Sulejmani op voor Servië

Thijs Post12 mrt 2013, 13:26
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2013, 13:26
Advertentie

Miralem Sulejmani speelt al tijden geen wedstrijden meer voor Ajax, maar bondscoach Sinisa Mihajlovic van Servië maakt het blijkbaar weinig uit. Op 6 februari mocht de aanvaller al een helft meedoen tegen Cyprus en ook voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Kroatië (22 maart) en Schotland (26 maart) zit de in Amsterdam afgeschreven vleugelaanvaller weer bij het team.

/

Dat valt op te maken uit een bericht van de Servische krant Vesti. Sulejmani, die op 31 oktober 2012 in het bekerduel met ONS Sneek voor de laatste keer minuten maakte in de hoofdmacht van Ajax, is overigens niet de enige ‘Nederlander’ in de selectie van Mihajlovic. Ook Filip Djuricic (sc Heerenveen) en Dusan Tadic (FC Twente) zijn opgeroepen.

Voor de nationale ploeg van Servië zijn de twee komende wedstrijden erg belangrijk met het oog op plaatsing voor het WK van 2014. België en aartsrivaal Kroatië hebben uit de eerste vier wedstrijden tien punten verzameld, terwijl Servië er pas vier heeft. Om niet verder achterop te geraken, zal de ploeg uit de komende twee wedstrijden dus eigenlijk zes punten moeten pakken.

Bezig met laden …