voetbalzone

Bondscoach verbaasd over afzegging Kompany

08 jul 2008, 09:45
Laatst bijgewerkt: 08 jul 2008, 09:45
Advertentie
De Belgische bondscoach Jean-François De Sart is verbaasd over de afzegging van Vincent Kompany voor de Olympische Spelen. “Ik wil hier niets op zeggen, want ik weet van niets”, zei de trainer tegen Sporza.

Het bericht van Kompany kwam voor De Sart als een verrassing en hij zet dan ook zijn vraagtekens bij de afzegging. “De club of Kompany moet mij eerst maar eens bellen. Uit persoonlijke gesprekken weet ik dat Vincent heel graag wil voetballen op de Spelen.”

Maandag meldde de club van Kompany, HSV, bij monde van manager Dieter Beiersdorfer dat de Belgisch international niet mee zou gaan naar de Olympische Spelen. “We hebben met Vince gesproken en samen besloten dat het voor hem beter is dat hij tijdens de hele voorbereiding bij Hamburger SV blijft”, aldus Beiersdorfer.

Voor De Sart is het een fikse aderlating dat Kompany bedankt voor de Olympische Spelen. Hij is na Steven Defour de tweede A-international die te kennen heeft gegeven niet mee te gaan naar China. Defour haakte eerder af om met Standard Luik deel te nemen aan de Champions League.
Bezig met laden …