voetbalzone

Borussia Dortmund tastte mis na bod van 22 miljoen

Gijs Freriks05 jun 2016, 16:25
Laatst bijgewerkt: 05 jun 2016, 16:25
Advertentie

Borussia Dortmund legde Marc Bartra vrijdagavond voor vier seizoenen vast, maar de centrale verdediger was niet de eerste keus om Mats Hummels op te volgen. De BVB had namelijk gehoopt om de 26-jarige Ömer Toprak voor een miljoen of 22 over te nemen van Bayer Leverkusen.

/

Boulevardkrant BILD meldde dat de 23-voudig Turks international 3,6 miljoen op jaarbasis kon verdienen bij Dortmund, maar directeur Michael Zorc bevestigt nu dat de onderhandelingen met Leverkusen niet het gewenste resultaat opleverden. “We hebben met Bayer gesproken, maar we dachten er te verschillend over. Het komt in de huidige transferperiode dus niet tot een transfer van Ömer Toprak”, aldus Zorc.

Ömer heeft een clausule in zijn contract staan waardoor hij vanaf 2017 voor een gelimiteerde transfersom van twaalf miljoen kan vertrekken en het valt dus niet uit te sluiten dat Dortmund het in de winter opnieuw gaat proberen. BILD voegt er aan toe dat Lorient-linksback Raphaël Guerreiro op het punt staat om voor twaalf miljoen naar Dortmund te verkassen.

Bezig met laden …