voetbalzone

'Borussia Dortmund vreest voor leegloop: PSG denkt aan miljoenenbod'

Bart Kruyt15 jun 2016, 12:28
Laatst bijgewerkt: 15 jun 2016, 12:28
Advertentie

Borussia Dortmund was al erg actief op de transfermarkt en zou zich deze woensdag wel eens kunnen gaan versterken met Raphaël Guerreiro, die volgens L’Equipe in Parijs medisch gekeurd zal worden en vervolgens voor twaalf miljoen euro de overstap maakt van Lorient. De linksback zou alweer de zesde aankoop zijn voor het komend seizoen, maar Borussia heeft Ilkay Gündogan en Mats Hummels wel al verkocht en dreigt nog meer krachten kwijt te raken.

/

Henrikh Mkhitaryan wil zijn nog een jaar doorlopende contract in Dortmund niet verlengen, terwijl er ook veel belangstelling is voor Pierre-Emerick Aubameyang. Volgens het Duitse Sky moet Borussia nu ook nog eens vrezen voor een vertrek van Julian Weigl, want Paris Saint-Germain zou bereid zijn om liefst veertig miljoen euro op tafel te leggen voor de middenvelder.

De twintigjarige Weigl heeft er pas een seizoen bij Borussia opzitten, nadat hij vorig jaar werd overgenomen van 1860 München. De middenvelder paste zich razendsnel aan bij zijn nieuwe club en speelde in zijn eerste seizoen dertig competitiewedstrijden. Hij wordt gezien als een groot talent en werd al eens gelinkt aan Bayern München, maar PSG schijnt nu serieuze interesse te hebben. Weigl heeft nog een contract voor drie seizoenen in het Signal Iduna Park.

Bezig met laden …