voetbalzone

Bosnië sluit stunt niet uit: ‘We hebben enkele exceptionele voetballers’

Peter Nusselder13 okt 2011, 16:45
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2011, 16:45
Advertentie

Bosnië werd donderdag gekoppeld aan Portugal en moet zich tijdens de play-offs van de Zuid-Europeanen ontdoen om zich te kwalificeren voor het EK van 2012 in Polen en Oekraïne. Bondscoach Safet Susic was niet blij toen de Portugezen aangewezen werden als tegenstander van de Bosniërs.

/

“Dit is het ergst denkbare scenario”, liet Susic teleurgesteld weten op de officiële website van de UEFA. “Ik wilde Portugal koste wat kost vermijden. We spelen de eerste wedstrijd thuis, wat ook nog een keer een nadeel is”, vervolgde de oefenmeester van de Bosniërs. Toch gaat Susic niet bij de pakken neerzitten. “Portugal is favoriet, maar mijn team kan zich ook meten met elke andere ploeg in de wereld.”

“We zijn een klein land, maar we kunnen zeker geweldig voetballen. Ik heb ook enkele exceptionele voetballers tot mijn beschikking, dus waarom zouden we de voetbalwereld niet nog een keer kunnen verrassen? Portugal heeft Cristiano Ronaldo, maar wij hebben Edin Dzeko.” De spits van Manchester City was zelf ook niet te spreken over de loting. “Elk team dat Ronaldo heeft is favoriet”, vond Dzeko.

Bezig met laden …