voetbalzone

Bosniër verbaast zich op Twitter over foto van blunderende arbiter

Gijs Freriks22 jun 2014, 18:10
Laatst bijgewerkt: 22 jun 2014, 18:10
Advertentie

Emir Spahic is duidelijk niet te spreken over Peter O’Leary. De scheidsrechter uit Nieuw-Zeeland keurde zaterdagavond ten onrechte een doelpunt van Edin Dzeko af en Bosnië-Herzegovina verloor vervolgens met 1-0 van Nigeria, waardoor men de knock-outfase van het WK niet meer kan bereiken. Verdediger Spahic verbaast zich op Twitter over een foto van O’Leary met Vincent Enyeama.

voetbalzone

De afbeelding doet geloven dat de doelman van tegenstander Nigeria kort na het eindsignaal een arm om de arbiter heenslaat. O’Leary glimlacht op de foto breeduit naar Enyeama en de 33-jarige Spahic stuurt het kiekje via zijn Twitter-account door naar de accounts van wereldvoetbalbond FIFA, van het WK en enkele Bosnische twitteraars. What!?, zo schrijft Spahic erbij.

Pechvogel Dzeko reageerde na het duel al op de onjuiste beslissing van O’Leary: “De scheidsrechter was vreselijk. We gaan naar huis, maar deze scheidsrechter zou ook naar huis moeten.” Bosnië, dat op dit WK debuteerde, sluit de groepsfase komende woensdag af, met een wedstrijd tegen Iran.


Bezig met laden …