voetbalzone

Bosz doet oude club pijn: ‘Spijtig voor Heracles, ze zijn net zo lekker bezig’

Erik van Dam05 jan 2016, 23:20
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2016, 23:20
Advertentie

Vitesse maakte maandag bekend dat het trainer Peter Bosz kwijtraakt aan Maccabi Tel Aviv. Ook Heracles Almelo ondervindt hinder van de aftocht van Bosz uit de Eredivisie, want de trainer neemt Hendrie Krüzen met zich mee. Krüzen was zeer lang assistent in Almelo en ging daarna met Bosz naar Vitesse, maar keerde afgelopen zomer terug in het Polman Stadion. Hij is nu niet lang gebleven.

voetbalzone

De belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal (CBV) realiseert zich dat twee Nederlandse clubs getroffen worden door de aftocht van Bosz naar het buitenland. “Maar in beide gevallen hebben ze wel op voorhand met Vitesse en Heracles de optie besproken dat ze tussentijds weg konden gaan”, zegt directeur Gerard Marsman in gesprek met de Gelderlander.

Marsman zegt het vervelend te vinden voor Heracles, dat hoofdcoach John Stegeman nu zijn vertrouwde rechterhand uit heeft moeten zwaaien. “Het is zeker spijtig voor Heracles dat ze nu weer iets anders moeten bedenken, ze zijn net zo lekker bezig”, aldus de directeur van de CBV.

Bezig met laden …