Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bosz: ‘Ik kende hem niet eens toen ik hier kwam, maar hij was goed vandaag’

Laatste update:

Peter Bosz is onder de indruk van Isaac Babadi, zo laat hij weten in gesprek met het Eindhovens Dagblad. In het gewonnen oefenduel met Nottingham Forest (1-0) kreeg de achttienjarige middenvelder annex aanvaller een basisplek van de PSV-trainer, en hij maakte bovendien de negentig minuten vol. Voordat Bosz zijn handtekening zette onder het contract in Eindhoven had hij nog niet eens van Babadi gehoord, vertelt hij.

“Bij Isaac zou je vandaag niet zeggen dat het een jeugdspeler is; die draait gewoon goed mee”, geeft de coach aan. “En ook woensdag heb ik goede spelers gezien. Van tevoren had ik dat niet aan zien komen, voor dit seizoen. Ik kende hem niet en las in de krant wel dat allerlei ploegen belangstelling voor hem hadden. Dan raak je nieuwsgierig naar hem en ga je voor het eerst met hem trainen, maar gelukkig heb ik ook met Stijn Schaars en Theo Lucius over hem kunnen praten. Die twee waren enthousiast.”

Guus Til, de concurrent van Babadi voor de nummer 10-positie, was tegen Nottingham Forest nog niet van de partij, maar hij sluit komende vrijdag wel weer aan bij de selectie voor het duel met Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal. Hoewel PSV nog op zoek is naar extra versterking op het middenveld, lijken Til en Babadi voor komende vrijdag nog niet te hoeven vrezen voor extra concurrentie. Verder laat Bosz weten tevreden te zijn met het optreden van de Eindhovenaren tegen Nottingham Forest. De oefenmeester heeft nog niet duidelijk in welke formatie hij tegen Feyenoord zal aantreden.

“Ik ga eerst deze wedstrijd nog terugkijken. Trainers twijfelen namelijk altijd en we hebben hele goede spelers. Ik vind dat de ontwikkeling nu snel gaat bij ons en dat we volwassen speelden. We waren vast in balbezit en hadden maar drie, vier momenten in de wedstrijd waarop we niet goed stonden. In balbezit hebben wij sowieso een aantal goede spelers en zonder dat we overdreven veel getraind hebben vind ik dat we goed positiespel spelen”, aldus de trainer van PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties
30 juli 2023 om 23:46

Gewoon niet reageren op die puber joh.

Wedstrijd was aardig. Ik zou beginnen met Pepi laten starten ipv Luuk. Luuk kan in de omschakeling niet mee, veel te traag. Bovendien voetballend erg mager. Wel ideaal om achter de hand te hebben mocht er war geforceerd dienen te worden.

31 juli 2023 om 01:26

Je hebt Luuk gewoon nodig voor de goals. Als PSV zijnde moet je voor lief nemen dat je soms met 10 man speelt. Uiteindelijk balanceert hij zijn veldspel weer met 25 goals omdat hij goed beweegt, sterk is in de lucht, constant bezig is. Maar als hij 4 of 5 wedstrijden niet scoort moet je hem wel op de bank gasn zetten ja. Vooralsnog zou ik hem altijd opstellen

31 juli 2023 om 07:17

@Amount. Afgelopen jaar heeft hij er geen 25 ingelegd. Waarom denk je dat hij dat dit jaar wel zal doen ? Denk je dat het aanvallend spel hem beter ligt ? Eerlijk gezegd denk ik dat je beter zonder Luuk kan gaan spelen. Het is niet echt een sterk aanspreekpunt meer in mijn ogen. Geef Pepi de kans, met Lang op de flank.

31 juli 2023 om 09:42

@nation hij heeft er geen 25 ingelegd omdat ie eerste helft van het seizoen veel geblesseerd was. Scoorde geloof ik eens per 120/125 minuten (= 0.72 goals per 90 minuten), reken je dat om naar 34 wedstrijden dan kom je 24,4, dus dat is ongeveer die 25 waar jij aan komt. Ik denk dat op papier Luuk de Jong (of wie dan ook in de spits staat) meer in scoringspositie gaat komen dit jaar omdat Bosz veel aanvallender speelt dan vnistelrooij, die t soms niet erg vond om lekker terug te zakken en op de counter te spelen. Luuk is daar eigenlijk te traag voor.

Luuk kan echt niet meer hooguit als pichitter. Go Pepi

Zowel Luuk als Pepi zijn nuttig in dit seizoen: aanspeelpunt en jonge speler die zich ontwikkelt en kan leren van Luuk. Goed geregeld door PSV.

31 juli 2023 om 08:56

@radamel,

Wat gaat hij leren van Luuk? Hoe je hoog moet springen?

31 juli 2023 om 09:44

Luuk de Jong heeft een Europa League gewonnen, was international bij Oranje, heeft bij Barcelona gespeeld en is een van de beste spitsen ooit voor PSV (en daarmee de eredivisie). Dat heeft ie niet alleen voor elkaar gekregen door hoog te springen. Daar moet je echt meer voor kunnen.

31 juli 2023 om 10:14

Luuk was altijd super spits. Maar precies wat jij zegt hij word te traag. Maar kan je kan hem nog altijd goed gebruiken als het tegen zit. Ik ben benieuwd hoe Pepi gaat doen. Jammer dat hij niet speelde gisteren. En Isaac vind ik een groot talent. Die komt er wel. Lang past goed bij psv.

31 juli 2023 om 10:42

@rubentje,

Zijn aandeel is behalve bij psv overal zeer klein geweest.

Bij Sevilla kwam hij maar tot 3 Europa League doelpunten. Bij Barca, slechts 7 doelpunten in totaal. Bij het Nederlands elftal scoorde hij er slechts 8, waarvan 3 in oefenduels. En bijna al zijn goals waren kop-goals, dus jawel. Heeft hij vooral bereikt met hoog springen en goed koppen, verder is hij zéér beperkt.

Als hij dit niet kon, zou hij nooit verder zijn gekomen dan Helmond Sport.

Daarbij om hem nu te bestempelen als een van de beste spitsen ooit voor de Eredvisie... Waar je spitsen hebt gehad als: Ronaldo, Suarez, Ibrahimovic, van Persie, Huntelaar, van der Kuilen, Kluivert, Bergkamp, van Nistelrooij, Lenstra, van Basten.

Ik zal er nog heel wat vergeten in deze lijst, maar Luuk mag de veters van deze mannen nog niet eens strikken.

Wat was die matig trouwens, Babadi. Mag ook wel, 18 jaar en voor het eerst bij het eerste, maar laat die nog maar lekker een jaartje wennen aan trainen op het hoogste niveau en wat invalbeurtjes... Hopen dat het talent er uit komt, want dat lijkt die wel echt te hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren