voetbalzone

Bosz: 'Toezeggingen over de samenstelling van de selectie hoef ik niet'

Bart Kruyt07 jul 2013, 23:40
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2013, 23:40
Advertentie

Marco van Ginkel is reeds vertrokken naar Chelsea en Wilfried Bony zet zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid voort bij Swansea City. De clubkas wordt dus gevuld, maar vooralsnog is het onduidelijk of Merab Jordania van plan is om nieuwe spelers te kopen. Peter Bosz is in Arnhem begonnen zonder beloften of toezeggingen van Jordania over de samenstelling van de selectie.

/

Vitesse haalde tot dusver twee transfervrije spelers (Kelvin Leerdam en Marko Vejinovic) en huurt Gaël Kakuta en Patrick van Aanholt nog een jaar van Chelsea. "Sommige trainers willen wel toezeggingen hebben, maar worden vervolgens heel boos als die spelers niet komen", zei Bosz in gesprek met de Gelderlander. "Ik heb af en toe contact met Jordania en we praten bij Vitesse elke dag over de invulling van plekken in het elftal. Maar toezeggingen, nee die hoef ik niet."

Vitesse eindigde in het afgelopen seizoen als vierde in de Eredivisie en wil graag doorpakken, maar in de wandelgangen worden de Arnhemmers nauwelijks met spelers in verband gebracht. Aankomende zondag speelt Vitesse de vierde oefenwedstrijd in de voorbereiding, tegen het Belgische Standard Luik.

Bezig met laden …