voetbalzone

Bougherra komt weer niet opdagen na interlandverplichtingen

Erik van Dam21 nov 2009, 08:57
Laatst bijgewerkt: 21 nov 2009, 08:57
Advertentie

Madjid Bougherra lijkt moeite te hebben met het nakomen van afspraken bij zijn club Glasgow Rangers. De 27-jarige verdediger kwam vorige maand al twee dagen te laat terug na een trip met Algerije en is ook nu nog niet gearriveerd bij The Gers. In de afgelopen zeven dagen was Bougherra weg voor de interlands tegen Egypte.

/

Bougherra speelde eind september voor het laatst voor de Rangers, nadien ontbrak hij wegens knieklachten. Hij was echter wel tijdig fit om namens Algerije aan te treden in de WK-kwalificatieduels met Rwanda en Egypte. Dankzij de 1-0 winst in de play-offwedstrijd in Soedan plaatsten de Algerijnen zich alsnog voor het toernooi in Zuid-Afrika.

Vrijdag had de verdediger zich weer moeten melden op Ibrox Park, maar hij kwam niet opdagen. Vijf weken geleden verontschuldigde Bougherra zich met de mededeling dat dieven zijn paspoort én mobiele telefoon hadden gestolen. Trainer Walter Smith geeft zaterdag aan dat hij rustig afwacht hoe de situatie zich ontwikkelt. “Om eerlijk te zijn had ik na die spectaculaire interlands toch niet verwacht heel veel aan hem te hebben”, aldus Smith.

Bezig met laden …