voetbalzone

Boukhari: 'Maaskant kan mijn carrière een positieve wending geven'

Daniel Cabot Kerkdijk05 sep 2010, 08:33
Laatst bijgewerkt: 05 sep 2010, 08:33
Advertentie

Hij is waarschijnlijk de enige speler uit de Poolse Ekstraklasa die in het verleden met Wesley Sneijder en Zlatan Ibrahimovic heeft gespeeld. Nourdin Boukhari schaamt zich er niet voor om voor de Poolse competitie te hebben gekozen en kijkt uit naar de samenwerking met Robert Maaskant bij Wisla Krakow. "Robert is een goede trainer. Hij kan mijn carrière een positieve wending geven."

Boukhari staat officieel nog twee jaar onder contract bij het Turkse Kasimpasa, maar daar staat de speler op een zijspoor. Nu wordt hij door Wisla Krakow een seizoen lang gehuurd. "Ik heb veel collega's van mijn overgang naar Polen op de hoogte gebracht", vertelt de aanvaller in Przeglad Sportowy. "Ze waren er sowieso via de media wel achter gekomen. Ze vroegen zich allemaal af: waarom Polen?'"

"Hier kan ik het plezier in het voetballen weer teruvinden", denkt Boukhari, die eerder bij Nantes en Al-Ittihad minder gelukkige avonturen in het buitenland beleefde. "Ik wil weer belangrijk zijn en de supporters vermaken. Ik ga er financieel op achteruit, maar dat maakt mij niet uit. Ik wil weer gaan genieten."

Bezig met laden …