voetbalzone

Boukhari verwacht geen problemen meer

10 sep 2008, 12:19
Laatst bijgewerkt: 10 sep 2008, 12:19
Advertentie
Na een moeizame start bij de Saoedische topclub Al-Ittihad lijkt ex-Spartaan Nourdin Boukhari zijn draai te hebben gevonden. De aanvaller scoorde zes keer in een aantal oefenwedstrijden en verwacht dat alle problemen nu uit de wereld zijn.

Boukhari kwam afgelopen zomer over van Sparta, maar kreeg na een helft spelen al te horen dat hij weer mocht vertrekken. “Toen ik arriveerde had ik zes weken vakantie gehad. De club wilde dat ik de volgende dag meteen zou spelen. Ik heb verteld dat het heel onverstandig zou zijn, omdat ik nog geen enkele training achter de rug had. Een van de vice-voorzitters vond me - terecht - niet topfit en wilde van me af. Maar zo simpel gaat dat natuurlijk niet”, vertelt Boukhari in het Algemeen Dagblad.

Na enkele goede oefenwedstrijden is de Marokkaan weer in genade genomen. Hij gaat ervan uit dat zijn oude club Sparta, dat nog steeds wacht op een transfervergoeding van 1,5 miljoen euro, spoedig dit geld op de rekening ziet. “Als blijkt dat de club de verplichtingen niet nakomt, zou een terugkeer naar Nederland een optie kunnen zijn."
Bezig met laden …