voetbalzone

Boukhari wacht op salaris en speelminuten

28 okt 2008, 07:04
Laatst bijgewerkt: 28 okt 2008, 07:04
Advertentie
Het tweede buitenlandse avontuur van Nourdin Boukhari lijkt uit te monden in één grote teleurstelling. De voormalig speler van Sparta Rotterdam wacht bij Al-Ittihad al maanden op zijn salaris, terwijl hij tot overmaat van ramp alleen maar in actie komt in oefenwedstrijden met het tweede elftal van de club uit Saudi-Arabië.

"Net nadat ik werd aangetrokken, kocht de club ineens nóg twee buitenlanders", vertelt de teleurgestelde Rotterdammer dinsdag in De Telegraaf. "Vervolgens kreeg ik te horen dat ik als vierde buitenlander werd aangemerkt en aangezien er maar drie buitenlanders mogen spelen, zit ik op de tribune."

"Voor iemand die zo graag voetbalt als ik, is dat heel moeilijk te verkroppen. Over anderhalve maand gaan we internationaal spelen en dan mag ik wel meedoen, maar ik weet niet of ik zo lang geduld kan opbrengen", aldus Boukhari, die twee seizoenen geleden zonder al teveel succes zijn voetbalgeluk bij FC Nantes beproefde.

De transfer naar de club uit Djedda verliep sowieso al niet zonder slag of stoot. De Saudische club wilde eerder door een slechte prestatie van de Marokkaanse middenvelder af, terwijl de betaling van anderhalf miljoen euro aan Sparta ook lang op zich liet wachten. Boukhari (28) speelde eerder tevens voor Ajax, AZ en NAC.
Bezig met laden …