Boukhari ziet toe hoe Bursaspor blijft meedoen om Turkse landstitel

Bart Kruyt10 mrt 2010, 16:00
Laatst bijgewerkt: 10 mrt 2010, 16:00

Voor Nourdin Boukhari valt het Turkse avontuur bij Kasimpasa vooralsnog vies tegen. De voormalig aanvaller van onder meer Ajax, AZ en NAC Breda speelde dit seizoen pas vier wedstrijden en kwam ook woensdagmiddag niet in actie. Vanaf de tribune zag hij Bursaspor drie punten pakken: 0-2.

Beide doelpunten van de bezoekers vielen in de eerste helft. Na elf minuten spelen opende Pablo Batalla de score met een schot vanuit de tweede lijn, waarna Sercan Yildirim vlak voor rust voor de tweede treffer zorgde. Hij profiteerde van geblunder in de Kasimpasa-verdediging en bracht zijn ploeg op een veilige marge.

In de tweede helft probeerde Kasimpasa nog wel wat terug te doen, maar de defensie van de gasten gaf geen krimp en hield eenvoudig stand. Voor Bursaspor betekende het alweer de vijftiende overwinning van het seizoen en de ploeg staat nu tweede, met één punt minder dan Galatasaray. Bursaspor heeft echter nog een duel tegoed en heeft zodoende de minste verliespunten.