voetbalzone

Boulahrouz begroet Camoranesi bij VfB Stuttgart

Bart Kruyt31 aug 2010, 12:39
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2010, 12:39
Advertentie

Mauro Camoranesi valt dit seizoen op de Duitse velden te bewonderen. De aanvaller, die niet in de toekomstplannen van Luigi Delneri bij Juventus voorkwam, heeft een contract getekend bij VfB Stuttgart. De Duitse club maakt op haar digitale thuis melding van de komst van Camoranesi en wil geen mededelingen doen over de betaalde transfersom.

/

De Italiaans international, overigens geboren in Argentinië, tekende voor één jaar met een optie voor nog een seizoen. Hij wordt bij Stuttgart ploeggenoot van Khalid Boulahrouz en weet dat zijn nieuwe ploeg een magere seizoensstart achter de rug heeft, met twee nederlagen uit de eerste twee speelronden. Stuttgart staat daardoor onderaan in de Bundesliga.

Camoranesi gaat proberen om de club omhoog te helpen. De 33-jarige vleugelspeler stond sinds 2002 op de loonlijst bij Juve en kwam tot 224 competitiewedstrijden voor de club, maar kreeg deze zomer te horen dat hij op zoek mocht gaan naar een nieuwe uitdaging. Birmingham City had lang goede papieren, maar Camoranesi gaat verder in Duitsland.

Bezig met laden …