voetbalzone

Boulahrouz en captain Delpierre weer terug bij geplaagd Stuttgart

Erik van Dam14 sep 2010, 17:06
Laatst bijgewerkt: 14 sep 2010, 17:06
Advertentie

Positief nieuws voor VfB Stuttgart-trainer Christian Gross: de ziekenboeg van zijn elftal loopt langzaamaan leeg. Khalid Boulahrouz is weer hersteld van een blessure aan zijn lies, terwijl ook Matthieu Delpierre de training weer heeft hervat na een kniekwetsuur. Daarnaast kan Gross ook weer rekenen op Stefano Celozzi en Zdravko Kuzmanovic.

/

De terugkeer van de spelers is een opsteker voor Stuttgart, aangezien de club een stroeve start van het seizoen meemaakt. Aanvoerder Delpierre (29) raakte al in augustus geblesseerd aan zijn knie en zat sindsdien in de lappenmand. De 28-jarige Boulahrouz stond korter buiten competitie, tijdens een training van het Nederlands elftal voor het EK-kwalificatieduel met Finland schoot het hem in zijn lies.

Er zitten nog drie spelers van Die Schwaben in die ziekenboeg: Elson, Johan Audel en Philipp Degen. Het positieve nieuws omtrent de blessuregevallen kan Stuttgart goed gebruiken; de ploeg bungelt na nederlagen tegen FSV Mainz 05, Borussia Dortmund en SC Freiburg onderaan de ranglijst van de Bundesliga. Donderdag neemt de vijfvoudig landskampioen het in het kader van de Europa League thuis op tegen Young Boys.

Bezig met laden …