voetbalzone

Boulahrouz: 'Heb het WK nog niet uit mijn hoofd gezet'

Bart Kruyt29 mrt 2010, 22:22
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2010, 22:22
Advertentie

Khalid Boulahrouz mag weer hopen op een ticket voor het WK in Zuid-Afrika. De verdediger verpieterde lange tijd op de bank bij VfB Stuttgart, maar viel afgelopen weekend opeens in en had tegen Bayern München een basisplaats. “Ik heb het WK zeker nog niet uit mijn hoofd gezet”, zei Boulahrouz tegen Sportweek.

/

De mandekker moest lang wachten op zijn kans, maar greep die uiteindelijk met beide handen aan. Onder het toeziend oog van de assistent-bondscoaches Dick Voorn en Phillip Cocu behaalde Stuttgart een verdiende 2-1 overwinning op Bayern en Boulahrouz speelde een goede wedstrijd. “Franck Ribéry kon eerlijk gezegd geen vuist maken en dan hebben we het toch over één van de beste voetballers van de Bundesliga. Heerlijk gevoel om te laten zien dat ik het nog steeds kan. Ik voel me eindelijk weer voetballer”, aldus Boulahrouz.

De Nederlander verwacht zijn basisplaats te behouden. “Ik heb goed gespeeld tegen Ribéry, dus ik ga er vanuit dat ik blijf staan”, vervolgde hij. Jammer voor de jongen die ik verving (Stefano Celozzi, red.), maar zo werkt het in het voetbal. Ik hoop dat dit het begin is van een sterke serie. Het WK heb ik zeker nog niet uit mijn hoofd gezet. Ik wil ook even mijn dochtertje Amaya bedanken. Ze is pas twee weken oud, maar slaapt als een roosje. Ik ben een gelukkig man.”

Bezig met laden …