voetbalzone

Boulahrouz is bezorgd: 'Normaal is het nieuwe ronde, nieuwe kansen'

Matthijs van Laar22 dec 2009, 13:19
Laatst bijgewerkt: 22 dec 2009, 13:19
Advertentie

Met de komst van de nieuwe trainer Christian Gross hoopte Khalid Boulahrouz weer speelminuten te gaan maken bij VfB Stuttgart, maar vooralsnog komt daar weinig van in. De Zwitser kiest evenals zijn voorganger Markus Babbel niet voor de Oranje-international, die dan ook ongeduldig begint te worden.

/

In een interview met Bild drukt Boulah zijn zorgen uit. “Het heeft mij verbaasd dat ik niet werd opgenomen in de selectie en ik vraag me ook af waarom dat zo is”, zegt de 27-jarige verdediger, die op 4 november in de Champions League-confrontatie met Sevilla zijn laatste officiële wedstrijd speelde in het shirt van die Schwaben. “Normaal gesproken zou je zeggen: nieuwe trainer, nieuwe kansen.”

Waar Boulahrouz onder Babbel nog wel geregeld deel uitmaakte van de selectie, lijkt Gross het hélemaal niet te zien zitten in de stopper, die in het verleden nog de vleiende bijnaam der Kannibal mocht dragen bij onze oosterburen. De 28-voudig Oranjeklant blijft echter strijdvaardig. “Ik heb nog steeds het gevoel dat ik me terug in het elftal kan knokken”, besluit hij.

Bezig met laden …