voetbalzone

'Boulahrouz kan in winter op zoek naar emplooi buiten Stuttgart'

Erik van Dam03 dec 2010, 10:27
Laatst bijgewerkt: 03 dec 2010, 10:27
Advertentie

Aan het verblijf van Khalid Boulahrouz bij VfB Stuttgart lijkt in de winter een einde te komen. De Kannibaal is bezig aan zijn derde jaar bij de Bundesligist, maar wordt er niet langer gezien als een bruikbare speler. Zijn enorme salaris drukt volgens Voetbal International zwaar op de begroting en Stuttgart wil de 31-voudig Oranje-international dan ook van de hand doen.

/

Over vier weken barst de transfermarkt weer los en zal het afwachten worden, wie er met Boulahrouz vandoor gaat. De 28-jarige Maassluissenaar diende tot op heden vijf clubs. In het seizoen 2001/02 debuteerde hij bij RKC Waalwijk in het betaald voetbal en nadien kwam hij uit voor Hamburger SV, Chelsea, Sevilla en sinds 2008 dus Stuttgart. Dit seizoen komt hij niet frequent aan spelen toe en slijt hij meer tijd op de bank dan in het veld.

Boulahrouz zal niet ontevreden zijn met de houding die Die Schwaben aannemen inzake zijn toekomst. In oktober liet de verdediger al weten zijn situatie in Duitsland zat te zijn. “Ik ben geblesseerd terug gekomen van een serie interlands met Oranje. Daarvoor speelde ik alles, maar toen ik daarna weer fit was, ben ik er niet weer in gekomen. Als ik de kans niet krijg, dan wordt het tijd om aan mezelf te denken.”

Bezig met laden …