voetbalzone

Boulahrouz kan spelen tegen Hamburger SV

07 sep 2009, 14:19
Laatst bijgewerkt: 07 sep 2009, 14:19
Advertentie
Khalid Boulahrouz is klaar voor zijn rentree in de Bundesliga. De Nederlandse verdediger van VfB Stuttgart liep in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een schouderblessure op en miste daardoor de eerste vier competitieduels. Boulahrouz is nu weer fit en kan zaterdag spelen.



In een oefenduel met Schalke 04 moest de Kannibaal na zeventien minuten afhaken, nadat hij hard in aanraking kwam met voormalig PSV’er Jefferson Farfán. Boulahrouz moest zijn schouder met rust laten genezen en miste de competitiestart van Stuttgart. In de topper tegen Hamburger SV kan Markus Babbel weer een beroep doen op de Nederlander.

Boulahrouz deed de volle negentig minuten mee in een oefenwedstrijd tegen Altshausen en droeg zelfs de aanvoerdersband om zijn arm. Zaterdag zit hij weer bij de wedstrijdselectie, maar het is nog maar de vraag of Babbel de mandekker ook direct in de basis laat beginnen. In ieder geval is er bij Stuttgart voldoende ruimte voor verbetering: uit de eerste vier duels werd slechts vijf punten gehaald.
Bezig met laden …