voetbalzone

Boulahrouz mag weg: 'Dit is niet de ontwikkeling die Khalid voor ogen had'

Bart Kruyt07 okt 2010, 16:50
Laatst bijgewerkt: 07 okt 2010, 16:50
Advertentie
/

Khalid Boulahrouz lijkt aan zijn laatste weken bij VfB Stuttgart bezig te zijn. De verdediger begon dit seizoen nog wel in de basiself, maar verloor zijn plek na een dramatische seizoensstart en drukt met zijn salaris zwaar op de begroting van de Duitse club. Zaakwaarnemer Rodger Linse kijkt om zich heen.

De belangenbehartiger bekent in Voetbal International dat Boulahrouz teleurgesteld is. “Dit is niet de ontwikkeling die Khalid voor ogen had”, zegt Linse. “Het heeft met tal van zaken te maken; een privé-situatie rond het EK van 2008, veel trainerswisselingen in Stuttgart, een hoop veranderingen bij de club, vorig jaar had hij een rotblessure...”

“Wij hebben geen signalen van de club gehad dat Khalid weg moet”, vervolgt Linse, die echter wel informeert bij andere clubs. “Alles kan zó weer anders zijn. Vorig seizoen was hij in staat vanuit het niets klaar te zijn voor het WK, dan heb je het dus over mentaliteit en kwaliteit.” De 28-jarige Boulahrouz is begonnen aan zijn derde seizoen bij Stuttgart.

Bezig met laden …