voetbalzone

Boulahrouz moet drie weken verstek laten gaan bij VfB Stuttgart

Erik van Dam15 nov 2010, 13:59
Laatst bijgewerkt: 15 nov 2010, 13:59
Advertentie
/

VfB Stuttgart kan drie weken niet over Khalid Boulahrouz beschikken. De verdediger blijkt in het duel van zaterdag tegen Kaiserslautern (3-3) een spierscheuring in zijn rechterkuit te hebben opgelopen. Dat meldt zijn club maandag op de eigen website. In het weekend was nog niet duidelijk hoe lang Boulahrouz eruit zou liggen; de geschatte periode is maandag wel naar voren gekomen.

Boulahrouz liep de blessure op zonder dat er een tegenstander bij betrokken was. Hij was door bondscoach Bert van Marwijk opgeroepen voor de oefeninterland woensdag tegen Turkije, maar heeft zich daarvoor afgemeld. De coach riep geen vervanger voor hem op. Van Marwijk hield Boulahrouz bij zijn definitieve selectie voor de komende oefenwedstrijd op Nederlandse bodem.

De verdediger mocht mee naar het WK en speelde tegen Kameroen en Uruguay negentig minuten. In augustus mocht hij passen voor een oefeninterland tegen Oekraïne, maar vervolgens kwam hij niet meer terug in het team dat de eerste EK-kwalificatiewedstrijden speelde en won.

Bezig met laden …