voetbalzone

Boulahrouz nog steeds zonder club: 'We blijven hoopvol en optimistisch'

Bart Kruyt03 okt 2013, 17:50
Laatst bijgewerkt: 03 okt 2013, 17:50
Advertentie

Bröndby IF maakte al op 19 september bekend dat het in gesprek was met Khalid Boulahrouz over een samenwerking, maar heeft de verdediger nog altijd niet vastgelegd. De gesprekken tussen beide partijen zijn nog wel gaande en technisch directeur Per Rud heeft vertrouwen in een akkoord. Wel voegt hij er aan toe dat de champagne nog niet ontkurkt kan worden.

/

De 31-jarige Boulahrouz zit zonder club sinds zijn vertrek bij Sporting Portugal en kan dus buiten de transferperiode om van club wisselen. "Het is te vroeg om nu te zeggen of we er in slagen tot een akkoord te komen", zegt Rud op de website van Bröndby. "We zijn nog steeds hoopvol en optimistisch, maar de voetbalwereld is onvoorspelbaar. Je kunt geen garanties geven. Boulahrouz zelf wil in ieder geval graag voor Bröndby spelen."

De Kannibaal kan bij Bröndby een contract tot het einde van dit seizoen tekenen. "Boulahrouz heeft een goede indruk achtergelaten en we willen de speler onder de juiste voorwaarden aan ons binden", benadrukt Rud. "Een eventuele samenwerking is nog wel onder voorbehoud van een medische keuring. We willen zekerheid dat we Khalid snel op kunnen stellen in onze wedstrijden in de Superligaen."

Bezig met laden …