voetbalzone

Boulahrouz weet niets van vermeende interesse Ajax

08 okt 2009, 16:56
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2009, 16:56
Advertentie
De openlijke flirt met Ajax heeft Khalid Boulahrouz nog geen belletje van Martin Jol opgeleverd. De verdediger liet maandag weten graag voor de Amsterdamse club te willen spelen, waarna diverse media direct concludeerden dat Ajax de mandekker ook graag zou willen inlijven. “Daar weet ik helemaal niets van”, zei Boulahrouz tegen KNVB TV.



Boulahrouz en Jol hebben een bijzondere band. De trainer haalde de verdediger in 2000 naar RKC Waalwijk en daar groeide hij uit tot een grote meneer. Via de bescheiden club uit Brabant kwam hij terecht bij het grote Hamburger SV, dat Boulahrouz weer kwijtraakte aan het nog grotere Chelsea. Via Sevilla kwam hij uiteindelijk terecht bij VfB Stuttgart en is hij Nederlands international.

Een transfer naar Ajax leek deze zomer de volgende stap te gaan worden, maar dit feest ging niet door. “Ik sprak Jol onlangs nadat hij had getekend bij Ajax”, zei Boulahrouz in het nieuwe magazine Helden. “Wij zijn nog steeds heel goed met elkaar. Altijd als hij ergens is, wordt de link gelegd tussen Jol en mij. Los van ons goede contact, zou ik graag ooit voor Ajax spelen, prachtige club, prachtig shirt.”

Deze mooie woorden leverden nog geen nieuw contact op tussen Jol en Boulahrouz. “Ik heb het zo gezegd omdat ik het als een klein jongetje al een fantastische club vond”, zei de mandekker vanuit Australië. “Verder had ik geen achterliggende gedachte, ik heb het gezegd en punt. Dat Ajax interesse heeft is voor mij niet bekend.”
Bezig met laden …