voetbalzone

Bouma wil niet trainen en spelen op kunstgras en verlaat Helmond Sport

Erik van Dam29 jul 2013, 12:23
Laatst bijgewerkt: 29 jul 2013, 12:23
Advertentie
/

Wilfred Bouma komt in zijn twintigste seizoen als profvoetballer niet uit voor Helmond Sport. De 35-jarige verdediger trainde mee bij de eerstedivisionist, nadat zijn contract bij PSV ten einde was gekomen. Bouma heeft nu echter besloten dat hij niet wil trainen en spelen op kunstgras en is dus weer vertrokken, meldt het Eindhovens Dagblad.

Bouma, zelf een geboren Helmondenaar, bevindt zich in de herfst van zijn carrière. PSV besloot zijn contract eind vorig seizoen niet te verlengen, drie jaar nadat hij terugkeerde van zijn buitenlandse avontuur bij Aston Villa. Maandag is Helmond Sport begonnen met het trainen en spelen op kunstgras, maar Bouma past daar voor.

Of hij dat doet uit angst voor blessures of om een andere reden, is niet duidelijk. Zeker is wel dat Bouma nu weer verder kan kijken. Mogelijk besluit hij elders een stage aan te gaan bij een Eredivisie- of Jupiler League-club. De oud-international van Oranje speelde in zijn carrière voor PSV, MVV, Fortuna Sittard en Aston Villa.

Bezig met laden …