voetbalzone

Boumsong arriveert in Athene om bij Panathinaikos te tekenen

Peter Nusselder29 jul 2010, 15:30
Laatst bijgewerkt: 29 jul 2010, 15:30
Advertentie

Verdediger Jean-Alain Boumsong van Olympique Lyon is in de Griekse hoofdstad Athene om zijn transfer naar Panathinaikos af te ronden. De 30-jarige Franse stopper ondertekent naar alle waarschijnlijkheid een verbintenis voor drie seizoenen als de medische keuring achter de rug is. De clubs hebben overeenstemming bereikt over een transfersom van 500.000 à 750.000 euro.

/

De 27-voudig Frans international speelde eerder voor Newcastle United en Juventus, en zoekt zijn heil nu in Griekenland. Tegenover de verzamelde pers verklaarde de centrumverdediger dat hij niets voor niets naar de Griekse kampioen komt. “Ik ben hier gekomen om titels te winnen”, verklaarde Boumsong.

Verder stelde de Fransman zich bescheiden op. “Ik wil niet zeggen dat ik een leider ben. Ik wil gewoon zo goed mogelijk mijn best doen voor mijn nieuwe team.” In de Griekse ploeg treft Boumsong enkele oud-teamgenoten. “Ik ben erg blij dat ik naar Panathinaikos ben gekomen. Ik weet dat ik weer samen kan voetballen met Djibril Cissé en Sidney Govou en dat vind ik erg leuk”, aldus de stopper.

Bezig met laden …