voetbalzone

Boyd wil geen vrede sluiten met Burley

17 sep 2009, 18:17
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2009, 18:17
Advertentie
Kris Boyd was mogelijk de enige Schot die niet ontevreden was met de overwinning van het Nederlands elftal in Glasgow. De spits van Glasgow Rangers gaf in oktober aan dat hij nooit meer onder George Burley wilde spelen en hoopte dat het mislopen van het WK zou leiden tot het ontslag van de bondscoach. Nu de Schotse bond echter achter Burley blijft staan, is Boyd niet van plan om van gedachten te veranderen.

De spits (26) hoopte onder Burley een vaste waarde in de Schotse ploeg te kunnen worden, maar speelde in de eerste zes duels slechts 28 minuten. “Ik heb George Burley gebeld en op zijn antwoordapparaat ingesproken dat ik niet meer met hem wil werken”, vertelde Boyd vervolgens. “Hij heeft daar nog niet op gereageerd, maar dat hoeft ook niet. Ik hoop ooit nog terug te keren in de nationale ploeg, maar niet onder George Burley.”

Ondanks het mislopen van het WK mag Burley bij de Schotse nationale ploeg blijven, wat betekent dat Boyd voorlopig uit het elftal blijft. “Ik heb hier genoeg over gezegd en ga hier niet weer over beginnen”, zei de aanvaller tegen de Daily Record. “Ik ben in ieder geval niet van plan om op mijn woorden terug te komen. Ik heb mijn beslissing genomen en daar blijf ik bij. De bondscoach hoeft mij niet te bellen.”
Bezig met laden …