voetbalzone

‘Boze Allegri voert wissel door voor belangrijke wedstrijd tegen PSV’

Erik van Dam26 aug 2013, 14:33
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2013, 14:33
Advertentie

AC Milan treedt PSV woensdagavond wellicht tegemoet met Robinho in de punt van de aanval, op de plaats van Stephan El Shaarawy. De Italiaanse media melden dat trainer Massimiliano Allegri behoorlijk ontevreden is over de prestatie van il Faraone in de wedstrijd tegen Hellas Verona, die zondag met 2-1 verloren ging. El Shaarawy deed ruim een uur mee, maar maakte een povere indruk.

/

Niet alleen was hij niet overtuigend aan de bal; ook zou Allegri niet blij zijn met de inzet van de Egyptisch-Italiaanse spits. Hij zou hem daarom voor straf willen passeren in de belangrijke returnwedstrijd tegen PSV, in de play-offronde van de Champions League. In de heenwedstrijd in Eindhoven begon El Shaarawy nog in de basiself en opende hij de score na een kwartier spelen.

Nu zou Robinho van meet af aan mee mogen doen. Hij was nog niet fit genoeg om mee te reizen naar Nederland voor de eerste wedstrijd, maar is inmiddels aan de beterende hand na een blessure. Zaterdag speelde hij een kwartier mee tegen Hellas en tegen PSV zou hij het vanaf de start mogen laten zien, weten de media. Allegri hoopt dat de Braziliaan harder werkt en meer doet met zijn onvoorspelbaarheid dan zijn collega-aanvaller.

Bezig met laden …