voetbalzone

'Boze Liverpool-eigenaren bereid om sterspeler bij reserves te laten rotten'

Bart Kruyt11 jul 2015, 09:22
Laatst bijgewerkt: 11 jul 2015, 09:22
Advertentie

Raheem Sterling wil een transfer naar Manchester City forceren, maar dreigt zijn eigen glazen in te gooien. De aanvaller meldde zich deze week twee dagen ziek voor de trainingen en zocht via zijn zaakwaarnemer ruzie met Brendan Rodgers in de media. De clubeigenaren van Liverpool walgen van het gedrag van Sterling en zijn van plan om de hakken stevig in het zand te zetten.

voetbalzone

Liverpool heeft duidelijk gemaakt dat het liefst zeventig miljoen euro wil vangen voor Sterling, maar City is vooralsnog niet bereid gebleken om dit bedrag op tafel te leggen. The Citizens zagen al twee aanbiedingen afgewezen worden en bereiden naar verluidt een derde bod voor, van 55 miljoen euro plus 8 miljoen euro aan mogelijke bonussen. Sterling hoopt dat Liverpool nu eens akkoord zal gaan, maar John Henry, Mike Gordon en Tom Werner werken niet mee.

Volgens de Daily Mirror zijn de clubeigenaren van Liverpool het gedrag van Sterling meer dan zat en werken zij echt alleen mee als er zeventig miljoen euro op tafel komt: komt City niet met dit bedrag aanzetten, dan zal de aanvaller gewoon bij Liverpool blijven. Een langer verblijf bij het eerste elftal lijkt door deze soap echter ondenkbaar, maar Henry, Gordon en Werner zouden bereid zijn om de twintigjarige international een halfjaar bij de reserves te laten 'rotten', zo beschrijft de Daily Mirror het.

De selectie van Liverpool stapt zondag in het vliegtuig voor een tournee door Australië en Azië, ter voorbereiding op het seizoen 2015/16, maar Sterling heeft al aangegeven dat hij niet mee wil reizen. Als de aanvaller wel wordt geselecteerd door Rodgers maar simpelweg niet op komt dagen, dan riskeert hij een boete van twee weeksalarissen. Dat zou voor Sterling een bedrag van 97.000 euro betekenen.

Bezig met laden …