voetbalzone

Boze Megson: 'Bij de Bolton-fans kan ik het nooit goed doen'

Daniel Cabot Kerkdijk30 dec 2009, 09:36
Laatst bijgewerkt: 30 dec 2009, 09:36
Advertentie

Bolton Wanderers verspeelde dinsdagavond een 2-0 voorsprong in het thuisduel met Hull City. Uiteindelijk werd het 2-2 waarmee de Bolton-supporters hun onvrede uitten over manager Gary Megson. Volgens de fans had de trainer nooit Ivan Klasnic moeten wisselen. Megson reageert woensdag fel tegenover de BBC: “Het vertrouwen van de Bolton-supporters zal ik nooit kunnen winnen”.

/

Volgens de manager kunnen zijn spelers ook weinig resultaten boeken met de huidige situatie. ”Het is moeilijk voor mijn spelers om te presteren in de sfeer die er in ons stadion hangt”, waren de harde woorden van Megson. “Net als tegen Burnley en West Ham United deed ik precies hetzelfde en toen pakte het wel goed uit. Nu gaat het een keer mis en zijn ze meteen woedend.”

Bolton staat in de Premier League achttiende met achttien punten. Vorig seizoen eindigde de ploeg nog als dertiende. Megson is sinds oktober 2007 trainer bij Bolton. Daarvoor trainde de Engelsman onder meer Stoke City en Nottingham Forest. Voor zijn overgang naar Bolton was hij manager bij Leicester City.

Bezig met laden …