voetbalzone

Boze Stegeman: 'Gewoon slecht, hij moet die bal tussen de palen jassen'

Daniel Cabot Kerkdijk09 aug 2015, 00:15
Laatst bijgewerkt: 09 aug 2015, 00:15
Advertentie
voetbalzone

De eerste goal van dit seizoen in de Eredivisie was zaterdagavond voor Heracles Almelo, maar de ploeg van John Stegeman kocht er uiteindelijk niets voor. Op bezoek bij Roda JC Kerkrade verloren de Almeloers met 3-1. Een terechte nederlaag, zo oordeelde Stegeman. De trainer laakte na afloop het gebrek aan gecreëerde kansen.

"We hebben in deze wedstrijd aanvallend te weinig gebracht en zelf niet goed verdedigd. Dat zal anders moeten", zo benadrukte Stegeman, die boos was op zijn spelers. Brahim Darri maakte zich bijvoorbeeld niet populair bij de technische staf door bij een stand van 2-1 niet de gelijkmaker te maken maar een mislukte stift te produceren.

"Dat was gewoon slecht. Hij moet die bal minimaal tussen de palen jassen, dit was half werk. Brahim moet dat leren", zo vertelde Stegeman over de grote kans, tien minuten voor tijd. "Hij creëert veel, maar zijn rendement moet omhoog. Dit was een mooi moment om een doelpunt te maken." Kort voor tijd gooide Hicham Faik de wedstrijd in het slot.

Bezig met laden …