voetbalzone

Boze supporter start petitie tegen WK-deelname zondebok Cleverley

Bart Kruyt01 mrt 2014, 11:40
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2014, 11:40
Advertentie

Manchester United beleeft een treurig seizoen en Tom Cleverley wordt vaak aangewezen als zondebok. David Moyes houdt echter vertrouwen in de middenvelder en dat geldt ook voor bondscoach Roy Hodgson, die Cleverley selecteerde voor de oefeninterland tegen Denemarken van volgende week. Een boze supporter uit Blackpool begrijpt daar niets van en onderneemt actie.

voetbalzone

Glenn McConnell is een petitie gestart met de titel 'Ban Tom Cleverley from the World Cup squad'. Blijkbaar zijn veel Engelsen het met McConnell eens, want zaterdagochtend was de petitie al meer dan 7000 keer ondertekend. "Tom Cleverley wordt regelmatig geselecteerd door Roy Hodgson, ondanks het feit dat hij totaal geen speciale kwaliteiten heeft", valt er te lezen.

"Wij geloven in de reputatie van dit trotse voetballand en daarom moet deelname van Tom Cleverley aan het WK voorkomen worden", vervolgt het statement. "Engeland stelt vaak teleur op eindtoernooien, maar meer schaamte kan voorkomen worden." De 24-jarige Cleverley speelde tot dusver 13 interlands voor de Engelse nationale ploeg.

Bezig met laden …