voetbalzone

Boze Vercauteren stuurt Leekens mail: 'Mijn jongens zijn gebroken'

Daniel Cabot Kerkdijk19 nov 2010, 07:17
Laatst bijgewerkt: 19 nov 2010, 07:17
Advertentie

Racing Genk-trainer Frank Vercauteren is niet te spreken over de toestand, waarin hij zijn Belgische internationals Jelle Vossen en Marvin Ogunjimi ‘terugkreeg’ na de interland van woensdag in en tegen Rusland. "Die jongens zijn gebroken", foetert Vercauteren vrijdag in Het Belang van Limburg.

De Rode Duivels kregen op de heenweg met allerlei tegenslagen te maken en arriveerden pas enkele uren voor de aftrap op de plaats van hun bestemming. "Ik heb Georges Leekens een mailtje gestuurd en ik ga hem ook nog bellen. Ik wil gewoon voorkomen dat we in de toekomst opnieuw met dit soort toestanden geconfronteerd worden. Spelers moeten op tijd kunnen eten en rusten."

"Nu zijn ze na een hachelijke tweedaagse na de wedstrijd ook nog eens na vier uur ‘s ochtends in Brussel geland", vervolgt Vercauteren. "Ik keer als trainer ook graag meteen terug na de match maar hier heb ik toch mijn vragen bij. Wij willen onze spelers in optimale conditie afleveren aan de nationale ploeg maar zouden hen ook graag in optimale conditie terugkrijgen."

Bezig met laden …