voetbalzone

Boze zaakwaarnemer dreigt speler weg te halen bij Fiorentina

Erik van Dam20 feb 2016, 13:08
Laatst bijgewerkt: 20 feb 2016, 13:08
Advertentie

Fiorentina nam in de zomer van 2014 middenvelder Milan Badelj over van Hamburger SV en betaalde toen zo’n vijf miljoen euro voor de Kroaat. Als het aan diens zaakwaarnemer ligt, vertrekt zijn cliënt echter bij de eerstvolgende gelegenheid uit Florence. Dejan Joksimovic steggelt namelijk al heel lang met de club over niet betaalde commissies.

/

Badelj, een vaste waarde in het team van Paulo Sousa, werkt al vanaf zijn zestiende jaar samen met Joksimovic. Die wordt echter van het kastje naar de muur gestuurd terwijl hij recht heeft op bepaalde vergoedingen voor de deal die hij sloot tussen Badelj en Fiorentina. “Sommige mensen hier zeggen dat er sprake is van een misverstand, maar dat is onzin. Wat ik zeg is waar: ze betalen me al anderhalf jaar niet”, foetert Joksimovic.

“Ik ben al elf keer naar Florence gegaan, elf keer. Voor niets. Ik heb de voorzitter herhaaldelijk verzocht een afspraak met me te maken, maar hij wil me steeds niet zien. Vorig jaar, na Milans eerste seizoen bij de club, zei de voorzitter tegen me dat ze veel te veel betaald hadden voor Badelj en dat ze me daarom niet mijn zaakwaarnemersfee wilden betalen”, beklaagt Joksimovic zich.

“De directeuren weten er ook van, maar er wordt nooit een oplossing gevonden. Als dit scenario zo blijft, dan vertrekt Milan in de zomer bij Fiorentina. Dan gaat hij naar een club die wél netjes de zaakwaarnemer betaalt. Wij kozen bewust voor Fiorentina, ook al was er ook interesse van Sevilla en AC Milan. Maar dit is me echt nog nooit overkomen.”

Bezig met laden …