voetbalzone

Brama: ‘Hebben niet alleen onszelf maar ook de supporters voor lul gezet’

Peter Nusselder07 mei 2012, 11:36
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2012, 11:36
Advertentie

FC Twente leek na de eclatante 2-6 overwinning op PSV even de voornaamste titelkandidaat in de Eredivisie, maar na die fraaie zege ging het een stuk minder bij de Tukkers. De ploeg van trainer Steve McClaren eindigde uiteindelijk als zesde en verloor zondag ook met 4-2 van VVV-Venlo.

/

Middenvelder Wout Brama baalt van de inzinking van de Enschedeërs. “Het is moeilijk jezelf steeds weer op te laden. Het lijkt wel of alles tegenzit”, vertelt de controleur aan De Telegraaf. “Ooit hadden we een ploeg die lastig te verslaan was, maar dat is voorbij”, meent Brama. Twente verloor zondag niet alleen VVV, maar ging eerder in de week ook al onderuit tegen sc Heerenveen (op woensdag) en Ajax (zondag).

Supporters riepen zondag in Venlo via een spandoek op om harder te werken. “Ik begrijp dat wel. We hebben niet alleen onszelf maar ook de supporters voor lul gezet. Maar het is niet zo, dat het aan de inzet ligt”, verdedigt Brama zichzelf en zijn ploeggenoten. “Iedereen heeft wel hard gewerkt. Het is een repeterend verhaal. We begonnen nog wel goed, maar gaven te gemakkelijk de goals weg. Op het eind stond er geen team meer op het veld, maar speelden we als elf individuen”, aldus de middenvelder.

Bezig met laden …