voetbalzone

Brama kraakt Van Halst: 'Maar laat ik er maar niet te veel over zeggen'

Matthijs van Laar02 okt 2013, 15:35
Laatst bijgewerkt: 02 okt 2013, 15:35
Advertentie

Wout Brama is op zijn zachtst gezegd niet te spreken over de berichtgeving die de voorbije weken over hem verscheen. Jan van Halst, werkzaam voor FOX Sports, liet zich onlangs op Twitter uit over de fysieke gesteldheid van de FC Twente-middenvelder, maar sloeg de plank behoorlijk mis. “Mensen willen graag nieuws brengen, terwijl ze helemaal geen verstand van zaken hebben”, zegt Brama in gesprek met FC Twente TV.

/

Van Halst suggereerde middels een tweet dat Brama mogelijk afgekeurd zou worden. De speler staat al enige tijd buitenspel met een slepende hielblessure en werd geopereerd. “Ik had nog genoeg andere therapieën kunnen doen, maar ik was zelf op een punt gekomen dat een operatie de beste optie was. Voor ik echt weer fit ben, is het 2014, maar ik wil me niet vastpinnen op een datum.”

Dat hij terugkeert staat dus vast, en de uitlatingen van Van Halst blijken dan ook nergens op gebaseerd. “Laat ik er maar niet te veel over zeggen, want dan word ik boos”, aldus de ingehouden Brama. De 27-jarige middenvelder is al enige tijd uit de running: zijn laatste optreden dateert alweer van afgelopen april.

Bezig met laden …