voetbalzone

Brama: ‘Zaterdag zat ik op de tribune en dan is het echt frustrerend’

Peter Nusselder07 aug 2013, 11:35
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2013, 11:35
Advertentie

FC Twente nam deze zomer afscheid van verschillende belangrijke spelers en moet het ook nog eens doen zonder de geblesseerde Wout Brama. De middenvelder kwam vanwege een kwetsuur aan zijn hiel in april voor het laatst voor de Tukkers uit en laat zich nu behandelen door Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, de clubarts van Bayern München. Brama heeft goede hoop dat hij weer helemaal fit wordt.

/

Müller-Wohlfahrt heeft aangegeven vertrouwen te hebben in een goede afloop en dat geldt zodoende ook voor Brama zelf. Wanneer de middenvelder zijn rentree zou kunnen maken durft hij echter nog niet te zeggen. “Ik ben daar ook niet mee bezig”, vertelt Brama op de officiële website van zijn club. “Het belangrijkste is dat ik nu vooruitgang merk. Het meest frustrerende is wanneer je stil blijft staan in je herstel.”

Afgelopen weekend moest de drievoudig Oranje-international vanaf de kant toekijken hoe zijn ploeggenoten niet verder kwamen dan een 0-0 gelijkspel tegen RKC Waalwijk. Brama begint onderhand ook genoeg te krijgen van alle vragen die hij krijgt. “Het is fijn dat men zich om je bekommert, maar in je hoofd word je er niet vrolijk van als je elke keer hetzelfde verhaal moet vertellen. Zaterdag zat ik op de tribune en dan is het echt frustrerend.”

Bezig met laden …