voetbalzone

Brands: ‘Ik hoop dat ze volgend seizoen iets anders met me van plan zijn’

Erik van Dam25 mei 2016, 20:26
Laatst bijgewerkt: 25 mei 2016, 20:26
Advertentie

Kevin Brands maakte op huurbasis bij FC Volendam liefst 22 doelpunten in de Jupiler League en vertrok een jaar geleden naar NAC Breda. Het was de bedoeling dat hij daar de concurrentiestrijd voorin zou winnen, maar toch moest hij zeer geregeld genoegen nemen met een plek op de bank. Brands heeft nog een contract tot volgend jaar, maar of hij ook echt aanblijft in Brabant is nog niet helemaal zeker.

/

De kritiek op Brands is dat hij te weinig meeverdedigt en daarnaast boterde het niet altijd met de staf in het voorbije seizoen. Marinus Dijkhuizen leek de aanvaller in februari zelfs even buiten de groep te gaan laten, al werd dat niet doorgezet. Brands wil meer zijn dan alleen invaller en pinchhitter en zegt tegen Omroep Brabant dat er wel wat moet veranderen.

“Ik heb het samen met mijn vrouw heel erg goed naar mijn zin in Breda, het is een fantastische club en ik wil heel graag blijven. Ik hoop dan ook dat ze volgend seizoen iets anders met me van plan zijn en dat ik weer belangrijk ben voor de club”, geeft hij aan. Brands zegt dat iedereen zal begrijpen dat hij niet nog zo’n seizoen wil meemaken. “De twijfel slaat wel toe. Hier ben ik niet voor naar NAC gekomen. Ik denk dat er eens stevig gesproken moet worden.”

Bezig met laden …