voetbalzone

Brands verwacht vertrek PSV’er: ‘Daar moeten we ons op voorbereiden’

Yanick Vos20 jun 2017, 11:37
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2017, 11:37
Advertentie

Marcel Brands, technisch manager van PSV, hoeft zich deze transferperiode niet te vervelen. De Eindhovenaren hebben al afscheid genomen van een aantal spelers en daar zal het niet bij blijven. Aan Brands de taak om voor komend seizoen een selectie samen te stellen die mee kan dingen om het kampioenschap. In gesprek met PSV TV licht hij een tipje van de sluier op.

PSV maakte onlangs het vertrek van Héctor Moreno naar AS Roma bekend. Mogelijk vertrekken ook Gastón Pereiro (Lazio zou interesse hebben), Jeroen Zoet, Jetro Willems, Davy Pröpper en Andrés Guardado. Laatstgenoemde zou al een akkoord hebben met het Amerikaanse Los Angeles FC. Maandag boekte Brands zijn eerste succes door Hirving Lozano te presenteren. De Mexicaan komt over van CF Pachuca en zal binnenkort een contract tot de zomer van 2023 tekenen.

Brands hoopt voor komend seizoen opnieuw te kunnen beschikken over Marco van Ginkel. De middenvelder werd al twee keer gehuurd van Chelsea. "We hoeven er niet geheimzinnig over te doen: Marco willen we er graag bijhouden op het middenveld", aldus Brands.

PSV haalt mogelijk ook nog een extra verdediger. "In eerste instantie keert Jordy (De Wijs, red.) terug van Excelsior”, klinkt het. "Anderzijds zit er misschien nog wat aan te komen met Jetro. Daar zullen we ons op moeten voorbereiden.”

Bezig met laden …