voetbalzone

Brands weet niets van ruildeal en lijkt zoektocht te gaan uitbreiden

Bart Kruyt07 aug 2014, 07:25
Laatst bijgewerkt: 07 aug 2014, 07:25
Advertentie

Het bericht dat woensdagavond in de Daily Mirror verscheen leek al wat vreemd en PSV heeft het gerucht dat Nacer Chadli betrokken zou worden in een ruildeal voor Memphis Depay ontkend. Marcel Brands, directeur voetbalzaken van de Eindhovenaren, laat aan De Telegraaf weten dat er nog altijd geen contact is geweest met Tottenham Hotspur over een transfer.

voetbalzone

Mauricio Pochettino wil de twintigjarige Depay erg graag hebben en woensdag werd er in Engeland opeens gemeld dat Tottenham en PSV elkaar zouden hebben gevonden in een akkoord. Tottenham zou slechts 12,6 miljoen euro betalen, maar Chadli als onderdeel van de deal naar Eindhoven laten vertrekken. Onzin, zegt Brands: de sportbestuurder weet van niks.

Ondertussen is de directeur nog altijd bezig met de komst van Steven Defour, hoewel hij woensdag nog aangaf dat de middenvelder van FC Porto te duur was. Dat lijkt inmiddels reden genoeg om te kijken naar alternatieven. "Dat moment komt steeds dichterbij", aldus Brands. "We willen Defour nog steeds heel graag hebben, maar zijn er tot dusver nog niet uitgekomen met Porto."

Bezig met laden …